gizemsbsl Merhaba anneler benim ilk bebeğim yarın 2.ay aşılarını olacak yavrum öncesi ve sonrasında bebeğimi sakin tutmak için neler yapmalıyım ateşi çıkarsa nasıl düşürücem calpol alfım ne kadar veriliyor bilgilendirirseniz sevinirim tecrübeli anneler
Myc gizemsbsl öncesinde sadece banyo yaptır 3 gün banyo yaptıramayacaksın. Öncesinde ilaç verme biraz ateşi çıksın ki vücut bağışıklık kazansın (38 dereceye kadar falan) baktın daha da yükselecek 1 tatlı kaşından biraz az günde 3 kez verebilirsin
Fer4hh gizemsbsl canım calpol vermen gerekirse çay kaşığı ölçüdür benim ikizlerim var ateşleri olmadı ama gece çok ağladılar ağrıları vardı galiba o zaman calpol verdim aynı zamanda ağrı kesici olduğunuda unutma
Duygusuz gizemsbsl benim de bebegim cuma günü oldu banyo yaptırmayı unutma. Ateş olmadı ama cok agladı gece hala da huzursuzluğu var ben de fitil vardı ama surup ta iş görür gerci vermedim fitil de
Daphnemom Ateşi çıkarsa 6 saatte bir verebilirsiniz ama devlet aşıları eskisi gibi huysuzluk ateş yapmıyormuş pek. Bizim ikinci ay aşılarında hiç sorun olmamıştı. Sadece bugünden banyo yaptırın verem aşısından sonra 3 gün banyo yapılmıyor.