Aysecglar Merhaba güzel anneler benim bebeğim 7 ay 27 günlük sırtında isilige benzer kabarcıklar çıktı ve boynunda ensesinde ve kulak arkasında gördüm bugün neden olabilir acaba doktora gitmeli miyim
Aysecglar Aysecglar yani şöyle bir tane kısa kollu çıtçıtlı badi birtane uzun kollu bir tane daha kısa kollu
ecemm-6161 Aysecglar ondan olıyor canım artık fazla giydirme canım rahat olsun arada ayaklarını çıkart çorap giymesin oynasın ayaklarıyla rahatlar
Balkupu Aysecglar ablacım sıcaktan isilik yapmışsın çocuğu naptın nerde yaşıyonuz ev kaç derece 🤦🏼 ben tek kısa kolluya mı geçsem diye düşünürken bu kadar fazla değil mi nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama
Aysecglar ecemm-6161 çorap zaten hiç gitmiyor ki abla ben giydiriryorum o çıkarıyor kilotlu çorap giydiriryorum onuda cikaramyinca sinirleniyor 🥰
Aysecglar Balkupu İstanbul’da yasiyoruz ama ev o kadar sıcak degilki ya biz kendimiz üşüyoruz onuda üşür mantığıyla giydiriryorum birde az diydirmeyi deneyeceğim bakalım
ecemm-6161 Aysecglar 😊 yerim onu ben kiloylu çorap bebekler pek sevmez normal çorap giydir çıkartsın oynasın benim oğlumda yapıyor 😂😂 çıkartıyor