Ysmnar Kızlar selam🌸kızım 5 ay 19 günlük ek gıdaya başlamaya az kaldı 13 mayısta başlayacağım kısmetse🙏🏼Benim gibi olan anneler hadi toplanalımmı nasıl yapıcaz ne ile başlayacağıZ doktorlarımızın önerileri neler hadi bakalım 🥰
aybkkara Ysmnar ben de haziran da başlayacam inşallah, yoğurtla başlamayı düşünüyorum. Ek gıda kitaplarından almıştım, bu çocuk aç olan ek gıda başlangıcına tam olarak uygun olarak anlatmış. ☺️
Kk41 Ysmnar Bizde dün başladık sebzeyle sonra yogurt ve meyve olarak gidicek. Çok heycanlandım😬Havucu sevdi bakalım insallah böyle devam eder.Pütürlü vermeye basladım. Ben biraz paniğim o yüzden blw yapamıcam😵💫
Elizanannesi25 Ysmnar bende 25 mayısta başlıcam Canım.. ek gıda alışverişi yaptım, yoğurt ile başlayacağım 3 gün kuralı ile 🌸 blw uygulamayı planlıyorum oyuzden 2 adet giyilebilir önlük aldım 😌 inşallah başarılı oluruz
Ysmnar aybkkara bebeğim beslenme kitabı diye bir kitap daha var mevsime göre önerilerde bulunmuş bende sizin önerdiğiniz ce bu kitap arasında kaldım
Ysmnar Elizanannesi25 hayırlısı olsun canım benim bende blw biraz bekleticem sanırım korkuyorum biraz🙈 büzim doktorumuz ilk patates+ havuçla başlayalım onların alerjik değeri düşük ayrı syrı vermeye gerek yok dedi bide biraz çorba gibi olsun dedi ama ben okadar sulandırmıcam