tatlisert Mihramomy reddedildiğini nerden bakmıştınız acaba? Bende e-devletten bir yerden bakmıştım ama hatırlamıyorum. Annemin de hala süreç devam ediyor yazıyor onunkine bakmam lazım.
minik_koalam Mom356 bende geçen haziran ayında başvurdum ama hala süreç devam ediyor yazıyor ptt ye de gittim yatmadı dedi, yani süreç devam ediyor diyorsa yatmıştır anlamına gelmiyor
SeverusSnape Mom356 yok, birçok kez gittik ama adımıza yatan böyle bir paranın olmadığını söylediler her seferinde.
2prensannesi_1 Mevacanimkizim bende sadace birinci faz aldım canım bu sefer inşallah alırım diye umut ediyorum ihtiyacımız var çünkü
2prensannesi_1 Patatesyanakannesii canım e devlet uygulamasından girme googleden gir e devlete o zaman çıkıyor başvuru sayfası
Mevacanimkizim 2prensannesi_1 Aslında birinciyi alan ikinci fazida alıyor diye biliyorum şimdi üçüncü faz yatacak galiba ama ne zaman yatar bilmiyorum. İnşallah sizinde ikisi bir yatar toplu alırsınız 😊
tatlisert Mihramomy valla bende 2 gündür bakıyorum ama bir türlü bulamadım. Burda bi annemiz söylemişti öyle bakmıştım 😊
SonSerce Ben geçen sene nisan ayında başvuru yapmıştım. Hala “süreç devam ediyor” yazıyor. Siz nasıl aldınız acaba
Sermin03 Normal google den girdiğim de ödenecek yok yazıyor ama başvuru da devam ediyor diyor 1 kere aldım ama 2.yi almadım
Volmine Mom356 şükür canım durumu kötü olanlar var . Hakka girmek istemem . Kaç aydır idare ediyoruz şükür evimiz kira değil Rabbim herkese yardım etsin.