Muverrih Öncelikle Kocaeli içi ilgilensin maalesef kargo v.s uğraşacak vaktim yok. Kocaeli Gölcük’te oturuyorum. Detay için özelden iletişime geçebilirsiniz. https://imgyukle.com/i/LLONL0 1 adet açılmış soffio; en fazla 1-2 adet kullanıldı küçük olduğu için bizde sızdırma yaptı kullanmadım: 10 lira 1 adet açılmamış Molfix bezi 88 adet: 35 lira 1 adet açılmış Molfix; içinde 44 adet var: 15 lira 1 adet açılmış Molfix içinde 48 adet var: 15 lira Eğer durumum yok diyen olursa kapıdan alma şartı ile ücretsiz veririm hepsini.
Smali Muverrih merhaba Kocaeli de yaşıyorum.kendimicin değil ama kardeşim için talepte bulunacağım.1ayydir işsiz ve eşi hamile.
Muverrih Smali Kardesiniz adanadaymis diğer alışveriş postundan baktimda nasıl göndermeyi düşünüyorsunuz yazık kalmasın ortada hamile değilde şuan kullanma ihtiyacı olan birine verirsem daha iyi olur ☺️
Muverrih efelettin Hepsini bir vermeyi düşünüyorum açılanlarda eski değil ayrıca bu evim dublex birini üstte kullanıyordum birini altta o nedenle açık ikiside
Smali Muverrih kardeşim şuan yanımda kapanmadan sonra Adana’ya gideceğiz birlikte.ihtiyaci olmasa bu şekilde talepte bulunmazdım tabiki