Organikumos goktugmom_061220 mustela. Sebamed son yıllarda içerik değişikliğine gitti çok iyi değil artık. Ama ben sana ecowellide araştırmanı öneririm ben mustelayla dönüşümlü kullanıyorum nemlendirmesi çok güzel 👌🏻
menekseyagmr goktugmom_061220 kesinlikle mustela 👍 ilk günden beri şampuan , nemlendiricisini ve gerektiğinde masaj için yağını kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bebeğimin aşırı hassas bir cildi olmasına rağmen hemde. Bence denemelisiniz
Simsiminannesii goktugmom_061220 sebamed mustela karışık kullaniyorum şampuanı o an elime hangisi geçerse ikisinden de memnunum cilt kuruluğu benim bebeğimde de var pul pul dökülüyo halis zeytin yağında buldun çözümü günde 3 kere sürüyorum yüzüne konak gibi olduğunda da yumuşak üçlü çocuk diş fırçasıyla sürerek temizliyorum
Mors_drenge45 goktugmom_061220 mustela, la roche posay, Bioderma ürünlerinden birini seçin ama asla Dalin ve Johnson baby tavsiye etmem, ayrıca mustelanin sampuanlarinida kullanmalısınız.
goktugmom_061220 Mors_drenge45 Evet bende dalinden hiç memnun kalmadım. Bebeğime hiç iyi gelmedi. Her banyodan sonra saç derisi yüzü kırmızı benek benek kabarıyor
Mors_drenge45 goktugmom_061220 Evet ilk çocuğumda bende Johnson babyde aynı şeyi yaşadım. Bu saydığım ürünler aşırı hassas ciltler için uygun.