SemraUmay Arkadaşlar merhaba doğum yapalı 6 ay oldu ilk 3 Aydan sonra adet olmaya başladım bu ay 8 gün oldu hale adet yok 🙄 İnanın 6 tane evde idrar testi yaptım farklı günler içerisinde hepsi negatif çıktı birde emziriyorum sizce bu durum normal mi adette böyle düzensizlik yaşayan var mı? 6 negatif sonuçtan sonra hamile olasılığım yoktur umarım 😅
Sebnemhzl SemraUmay düzensizlik çok normal ben sezeryandan hemen sonra ki ay başladım şuan 10 aylığız günü geçmeden her ay oldum son 2 aydır 2 3 gün aksıyor yüreğim ağzıma geliyor psikoloji gitti bizde 😂
SemraUmay Sebnemhzl bende de durum aynı 😅 gecikince ilk insanın aklına gelen şey yoksa hamilemiyim oluyor 🙄
Zynpurn SemraUmay suan bende ayni durumdayim 6 ayimiz bitti 3. Aydan sonra olmaya basladim bu ay olmadim cok stres yaptim tekrar hamile kalmakdanda korkuyorum test yapmayada korkuyorum belki gecikmisdir diye bekliyorum insaAllah gebelik yoktur
HtcBelis SemraUmay Benimde kızım 6 aylık. Geçtiğimiz iki ay oldum bu ay gecikti delircem yarin test yapicam cok korkuyorum 😢😢
Annesininprensesi HtcBelis sizin yine iyi ben 7ay olacak hala olmadım ilaç bile içtim olmadım ödüm kopuyor bugün kan verecektim hava çok soğuktu çıkamadım sabah gidicem çok korkuyorum inşallah hamile değilimdir😥
Annesininprensesi HtcBelis hiç olmadım😐 geçen hafta ilaçtan dolayı biraz leke oldu bitti çok azdı yani 😥
HtcBelis Annesininprensesi Hiç olmamak normal kuzum 1 seneye kadar olmayanlar var. Ben 2 sefer oldum bu ay gecikti ondan dolayı korkuyorum.
Annesininprensesi HtcBelis biliyorum ama ilaç içtim ona rağmen olmadım korunuyorduk ama bi aksilik oldu ilaç içtim ama olmadım olmamak daha kötü ya korku daha çok oluyor