Prettygirl Kızlar pentiden 3 adet sütyen aldım hepsi olur diye etiketini kopardım bir tanesi oldu ikisi olmadı hiç. Ve bitanesinin etiketi var kopmuş şeklinde diğerini bulamadım. Fiste yok slip isteyebilirim bankadan acaba değişim olur mu ya
Woody Prettygirl olmaz muhtemelen 🙄 “Ürünlerinizi kullanılmamış olmak koşuluyla, tüm aksesuarları ve orijinal faturası ile birlikte eksiksiz bir şekilde 90 gün içerisinde ücretsiz olarak iade edebilirsiniz.”
OzlemAlisa Prettygirl bi kez kızım koparmisti etiketi yine de degisim olmadi malesef hele fis olmadan islem yapmiyolar
Perihanasel Prettygirl etiket dediniz iç etiketse degişim olmaz ama normal etiketse kullanılmadıysa fişide varsa degişim yapabilirsiniz
Prettygirl Woody fişini buldum ama yinede olmaz mı bitanesinin kopuk etiketi diğeri yok etiketleri yok mu koca firma. Giyilmedigi her halinden belli
Prettygirl OzlemAlisa fişini buldum canım etiket yok ama memnun da kalmamış olabilirim iade istemiyorum ki değişim yapmak istiyorum
OzlemAlisa Prettygirl ic camasir ya belki hijyen acısından dusunuluyor da olabilir bilmiyorum.ben yapamamistim😀 her yolu dene yinede tabi
Miniknur Fişi buldum demişsiniz mağazacıyım. Fiş olduğu zaman değiştirmeliler. Etiket reyonda da kopuyor yani. Bence çok önemli olmamalı.
Prettygirl Miniknur bencede ama şikayetlerini okudum hep bu yüzden şikayetleri var. Çağrı merkezi de etiketi olmayan ürün değişmez diyor sizce ne yapmalıyım. Giyilmedigi her halinden belli biraz cirkeflesecegim sanırım 🙄
Prettygirl OzlemAlisa valla kurdeleli degilki etiketleri gayet kopabilecek bir etiket ben cikarmasamda. Mağazada bile kopabilir kaybolabilir bu kadar sorun olmamalı. Kurumsal bir firma yani fiş var giyilmedigi belli