HeartShapedGlasses Bebeğim 6.5 aylık. Hipp içiyordu ama fiyatları çok uçuk. Çabucak bitiriyor. Uygun fiyatlı bir mama önerebilecek olan var mı?
tosbikinannesi1 HeartShapedGlasses sma kullanıyorduk fiyatından deil bulamadı eşim markette o an için Bebelac aldı sma nin yarı fiyatı Bebelac şimdi ona deva ediyoruz bebeğimde sevdi.
[silindi] Benim bebeğimde 6 aylık ve hipp kullaniyorduk ayni sebepten bebelac gold kullanmaya başladım, su an icin memnunum
Caydanlik HeartShapedGlasses Ben ikinci çocuğumda bimdeki bebebita marka makayi kullanmıştım canım bir sene memnun kalmıştım. Şimdi 6 aylık bir bebeğim var 4. Aydan beri mama kullanıyoruz Bebelac Gold aldık ilk aldigimizda bitince bimdeki mamadan aldık ama sürekli ağlama uykuda sürekli uyanmalar olunca tekrar Bebelac golda geçtik ve şikayetlerimiz düzeldi. Bir paket alıp sizde deneyebilirsiniz.
Tuba18 HeartShapedGlasses bende kullanmaya başlayacaktı ama sağıp verdiğim için şimdilik yetiyor sütüm ama emmediği için azalma ihtimali var onu kullanmayı düşünüyorum kızı maşallah baya güzel gelişmiş onu kullanıyor dedi çok mama değiştim biri kabız yaptı biri çok gaz yaptı falan bu iyi gelmiş forumda ararım isterseniz bim maması diye orda da güzel yorumlar var ya da Google bebevita mama kullanıcı yorumları olarak aratın