Justmomy Burada yorumları okuyorum herkesin bebegi 3 4 aylıkken döndü diyolar. Bu dediginiz dönme tam tur dönme mi saga sola yanlanma seklinde mi? Her bebek gekisimi farklı biliyorum benim bebeğim 7 aylık 3 aydan beri saga sola yanlsnıyo ama hiç dönmedi geç mi kaldı doktora götürmeli miyim
esmirna16 Justmomy Merhaba alt üst ay sınırını bilmiyorum ama düzenli takip ettiğimiz doktor bu ayrıntıları her kontrolde soruyor şunu yapıyor mu bunu yaptı mi ya da gözlemlediğiniz ne değişiklikler var diye. Bir sorun olmayabilir ama bence götürmenizde fayda var. Benim bebeğim mesela bir döndü sonra birden çok kilo aldı bir süre ara verdi hiç dönmedi sonra tekrar dönmeye başladı.
Zeyna_ Justmomy 4 aylık ama sağa sola yanlamıyor bile:) hergun de egzersiz yaptırıyorum ona bakarsan.
alinsmom1 Justmomy 4 aylıkken sağa sola dönmeye başladı daha yeni 5e girdi şimdi döne döne odada yer değiştiriyor ama her çocuğun gelişimi farklı biz egzersiz yaptırıyorduk neredeyse hergün kasları gelişsin diye
Karanelo Sağa sola yanlama şekilde canım 3 ay 4 günlük soldan sağa sağdan da sola dönebiliyor ama göbek üstü dönme değil
Gamze-H Justmomy Korkma hemen herşeyde doktora götürülmez, doktor gayet normal dedi kimi bebek gerçekten geç kalıyor dönme, apalama veya yürümede. Benim arkadaşımın kızı 10 aylıkken döndü gayette sağlıklı geç kalmış üşengeç bir bebek 🤣
Mommy_Tugsa Justmomy ben hic egzersiz yaptirmamistim yani hic duymamistim bilmiyodum yaptirmam gerektiğini. Bende hep duyuyodum 4 5 aylık dönüyolarmis egzersiz yaptirdigimda 1 hafta icinde tam tur dònmeye baslamisti kızım 6.5-7 aylık falandı. O yüzden sordum yaptiriyo musunuz diye yanlis anlamayın 🤗
Esmoska Sırt üstü bıraktığınızda yüzüstü dönebiliyor mu? Eğer dönmüyorsa bol bol egzersiz yaparsanız döner. Mümkün olduğunca yüz üstüne alıştırmaya çalışın. Ben doğduğundan beri öyle yapıyorum faydasını gördüm ama her çocuk farklı kıyaslama yapmayın sadece dönmesine yardım olmaya çalışın
birfincantuzruhu Justmomy valla bizimki de 5 aylık tik yok yüzüstü falan yatmayı hiç sevmiyor umrunda bile değil 😂
Busegg Justmomy benim ki 3 aylıkken döndü😄 ama arkadaşlarımın birinin kızı birinin oğlu şuan 6 aylıklar halaa dönmediler. Doktor egzersiz yaptırın şimdiye dönmesi gerekir dedi
alinsmom1 Justmomy hiç dert etmeyin kendinize her bebek farklı bir bakmışsın fırıl fırıl dönüyor 🥰 egzersiz yaptırın siz sadece daha çok küçükler zaten