2Minnosannesi 2 yaş 10 günlük kızım son günlerde saat 6-6 buçukta uyanmaya başladı normalde 8de kalkardı nasıl eski düzenine döner akşam saat 10da uyumuş oluyor uyku aralığı normal mi Sizin bebekleriniz kacta uyuyup uyanıyor
Mommysharkdoodoodoodoo 2Minnosannesi gündüz 3-4 saat uyuyor benim oğlum gece de 21.30da yatar 6-6.30da kalkar. Bence normali bu ama gündüz çok uyuyor onu napacağım bilmiyorum
Dorukmustafa 2Minnosannesi benim oğlum da iki yaşına girecek Mayıs sonunda. Bir aydır sekiz buçuk gibi kalkarken altı buçuk yedi gibi kalkmaya başladı akşam kaçta yatarsa bu saatte kalkıyor. Gündüz ise en fazla iki saat uyuyor. Gece uykusuna bazen saat onda on birde bazen de sekiz ile dokuz arası başlıyor.
Dk16 2Minnosannesi bizimki de aynı 27 aylık normalde 12 saat deliksiz uyurdu şimdi akşam 8 de yatıyor sabah 5-6 arası ayakta😏
Mom4775 2Minnosannesi gündüz bir buçuk saat uyuyor. Gecede 10 dan 8 e kadar uyuyor. Dönemsel olabilir sizinki de.
Ezgiasya Normal 11 12 saat uyumalilar bazen düzenleri değişebiliyor benim kızımda 9 da kalıyordu 7 de kalkıyor ne kadar geç yatirsakta
2Minnosannesi Mommysharkdoodoodoodoo Benim bir de 10 aylık kızım var gece 2 3 kere uyanıyor bu yüzden uykusuz kalıyorum 8de uyanınca daha iyi oluyordu biraz daha uykumu alıyordum
Mommysharkdoodoodoodoo 2Minnosannesi anladım canım ama ben kendimden hatırlıyorum hep sabah 6da kalkardım küçükken
2Minnosannesi Mommysharkdoodoodoodoo Anladım normal o zaman buna da alışacam mecbur gece onlar uyuduktan hemen sonra uyurum artık 😐
Tuba 2Minnosannesi Akşam 9da yatıp sabah 7-8 arası kalkıyot ama bazı günler benimki de 6da kalkıyor. Gündüz uykusu hiç yapmıyor🙏🏼
Eminos 2Minnosannesi gun icerisinde uykusunu kac saat uyuyor oglum 10:30 da yatmaya goturuyorum bazen sahura kalkiyor sabah da 7,5-8 de filan uyaniyor ama oglum hep erken uyanir 25 aylik
Eminos 2Minnosannesi benim oglumda 14 de uyuyor 16 da kalkiyor uyanirsa arada tekrar uyutuyorum acaba acikiyormu ki bebeğiniz uyumadan yarim saat 1 saat once biseyler yedirseniz nasil olur
Demirbebek Akşam 21:00-21:30 da uyumuş oluyoruz sabah 06-06:30 arası en geç kalkıyoruz gündüz tek uyku 1,2 max 2 saat keşke sabah fazla uyusa 🙃
2Minnosannesi Eminos akşam yemegini 19 - 19.30 gibi yer 1 sonra da bazen tatlı bazen meyve en son uyumadan önce meme emer sonra uyuturum