gizemhifanur Trendyol ve hepsiburada da bulamıyorum lcw yi kızıma yazlık alışverişi yapacaktım sizlerde böyle bir sorun var mı? Acaba kendi sitesini indirip sipariş versem de güvenilir olur mu oyle yükleyip alan varr mi?
mombeto gizemhifanur kendi sitesinden alışveriş yapabilirsin ben hep yapıyorum hemen de geliyor çok hızlı
tosbikinannesi1 gizemhifanur burada bir arkadaştan görmüştüm artık LCW ile çalışmıyor Trendyol kendi sayfasından verebilirsiniz.
mombeto gizemhifanur https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1268882&gclid=EAIaIQobChMI0Lihr5qq8AIVltV3Ch0hUQcYEAAYAiAAEgKjI_D_BwE
Gamze1761 DIGER sayfalardan satışını kaldirdi srtik ben kendi sitesinden bir cok kez siparis verdim jic sikinti yasamadim. Hatta bayram indrimi var suan sitesinde.
Esmoska Tüm sitelerden kaldırdı satışını. Sadece kendi sitesinden alabilirsiniz. Ben daha önce aldım güvenle alabilirsiniz.
aay1 @gizemhifanur ben kendi sitesinden alıyorum hep ve trendyola göre daha çabuk geliyor kapıda ödeme imkanı da var hem. Rahatlıkla alabilirsiniz
Taze1mom gizemhifanur lcw diğer firmalar ile anlaşmasını fesh etti sadece lcw online ve mağazalarda bulabilirsin ürünleri
Cns_28 gizemhifanur lcw artık sadece kendi sitesinden satış yapıyormuş. Diğer tüm yerlerden çekilmiş. Ben kendi uygulamasından yapıyorum.
Slmnese gizemhifanur canım oğlum 2 yaşında doğduğundan beri Lc’den yapıyorum alışverişi. Avm’lere de bayadır gitmiyorum hep netten sipariş ediyorum. Kızın minyonsa eğer alt bedenini bir beden küçük alman yeterli mesela üst bedeni tam ayına göre alabilirsin. Ayrıca kendi sitesinden aldığında mağazaya gidip değiştirmek iade etmek kolay oluyor. Trendyoldan aldığında olmuyor
minikcancan gizemhifanur kendi sitesi zaten trendyola göre daha cabuk gönderim yapıyor ayrıca olmayan ürünleri magazadan da değişim yapabiliyorsunuz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi gizemhifanur Artık çekildi lcw trendyoldan falan sasece kendi sitesinden alışveriş yapılabilir ben hep uygulamasını indirip ordan alıyorum kızıma
Behiyee gizemhifanur ben kendi uygulamasından yapıyorum alışverişi çok hızlı ve güvenilir kapıda ödeme imkanıda var kartlada ödeyebilirsin daha uyguna geliyor indirim bölümü var tavsiye ederim