isimsizbiranne bi haftalık bebeğimin dili beyaz oldu gazlı bezle sildim çıkmadı nasıl geçer doktora gitmek ilaç kullanmak gerekir mi
Hacer_0393 isimsizbiranne Benim kızımda da vardı zamanla geçer dedi ebe geçti artık bi müdahale yapmadım
Hilokiiii htceee98 pamukçuk mantar olduğu için emziriyorsanız bebeğin ağzından sizin göğsünüze geçmiştir acile götürüp kremini yazdırın derim geçmiş olsun
Gulsenck isimsizbiranne doktorum bana yarım çay bardağı ılık suya 1çay kaşığı karbonat dök karıştır gazlı bezi parmağına dola bebeğinin ağzını sil demişti göğüsünüde aynı suyla sil dedi öyle yaptım ben dilinin üzeri bembeyaz olurdu ilk bi kaç gün hercümerç yaptım sonra hafta 1 artık hiç yapmıyorum
Baloncuk Gulsenck Bu arkadaşımın yaptığı doğru olan, her gün karbonatlı suyla silmeniz gerekiyor ilk iki gün sabah akşam bile yapılsa olur ihmal etmemek lazım sonra arttıkça meme emmek istemez
tosbilitostos isimsizbiranne götürdüm ben mikostatin kullandım 5 gün hemen geçiriyor kendinizde alabilirsiniz
tosbilitostos isimsizbiranne meme ucunu her emzirmede karbonatlı suyla temizle sil canım ağzınıda sil demişti doktorum
Gulsenck isimsizbiranne isimsizbiranne yarım çay bardağı ılık su 1 çay kaşığı karbonat tepeleme yapma