Aseeeldru Arkadaşla kızım 26 aylık 12.5 kilo 1 yaşında beri sadece 1.5 kilo aldı az az yiyor ama hiç bişey kilo yapmıyor. Sizce ne yedirsem kilo yapar
Narin9 Aseeeldru bence normal kilosu çok hareketli oldukları için eritiyorlar kilo alamıyorlar zaten 3 4 yaşında o kiloda olanda var
Aseeeldru herşeyden yemiyor sulu yemek yemez mesela çorba köfte makarna meyve yer görüntü olarak çok zayıf duruyor gelişimi durmuş olabilir mi diye düşünüyorum
Burcu60 Aseeeldru bizde 28 ayligiz dediginuz gibi uzun zamsndir 12.5 kilo erkek ama doktor ayina gore iyi dedi bize kosup oynuyotlar durmuyor ki kilolari bence iyi kilosu endise etmeyin
Ozgeersin Burcu60 Benim oğlumda 13 kg 25 aylık doktoru gayet iyi dedi. Dediğiniz gibi sulu yemek yemez. Çorba oda sadece şehriye çeşitleri, birde makarna köfte pilav falan. Karnı doysunda onları yesin diyorum artık takmıyorum. Zamanı gelince yiyecektir.
Mevacanimkizim Aseeeldru Ablamın kızı Ekim’de 4 yaşına giricek 14 kilo çok hareketli olduğu için almıyor ama sağlığı yerinde çok şükür. Bı problem yoksa kilo çokta önemli değil aslında yani bana göre
Cennetinsusu Burada bu kiloları görünce mutlu oldum benim kızım bu kadar zayıf sanıyordum. 33 aylık 12 kg kızım. Rabbim can sağlığı versin 🤲🏻❣️Ne zaman kilo postlarına girsem hep fazla oluyordu kilolar çünkü. Demek ki normalmiş kilosu 😌
Tatlim Aseeeldru bebeğim 12 aya yeni geçti 16 kilo civarı . Böyle söyleyince fazla gibi gelebilir ama boyu uzun doktorumuz normal buluyor. Anne sütü aliyor ekstra hepimizin yedirdigi şeyler haricinde her gün bir öğün meyve veriyorum yanında cerezle. Her gün ¼ avokado ve 1 ceviz 2 fındık 2 badem 1 kaju kesinlikle var. Yoğurdu prebiyotik mayayla yapiyorum
busra37 Tatlim avakadoyu nasıl veriyosunuz kızım yemiyoda gerçi 26aylık oldu bu saatten sonra yer mi bilmiyorum
[silindi] Tatlim baya masraflı her gün bu tarz beslenme değişik yiyorsa iyi kilosuda ilerde sıkıntı çıkarmasında hareketlenince verir zaten
Tatlim busra37 eger avokado olgunsa kahvaltıda ezip kaşıkla yediriyorum. Yok sertse rendeyip öğleden sonra meyve ezip ya da rendeleyip içine karıştırıp veriyorm
busra37 Aseeeldru aynı durumdayız canım boyu tam 2 yaşındayken 90cmdi 12.800 13 civarı kilosu. Gece 12 de 1bardak süt ertesi gün öğlen 2ye kadar yemiyo yediği zamanda zoraki 1yuöurta yada 7 8tatlı kaşığı menemen. Bence çocuklar bizden yemeyi sevmiyo kalabalığı seviyo annemlere bi gidiyo çocuk kıtlıktan çıkmış gibi yer
Derinsu_ayabakan Bizim çocuk da öyle .Hatta takıntı yapıp sağlık ocağına gittim.'Gelişimi güzel niye kilo alsın ki’dedi .Çok hareketli.Bak ağzı hiç boş durmuyor.Ama yerken oyun oynuyor.Sağlıkları yerinde olsun da
Sadekahvem Aseeeldru canım kilosu çok normal %50 persentilde olması lazım. Aldığı kiloda ideal artık ayda 1 kg almasını bekleyemeyiz . Fıstık , avokado, muz, yoğurt, kırmızı et kilo aldırır ☺️ deneyebilirsin
Ademinee Kızım 25 aylık 11.700 gr 1 yaşında 7800 gr di ,ben bir sene içinde ona 4 kilo aldırdım ,2 kilo doğmuştu çok zayıftı 1 sene içinde toparladı yine çok kilolu değil ama bu benim için fazlasıyla yeterli
Zalimsin Benim kızım da yemiyor yese de almıyor ben de acaba Bi alerjisi filan mı var bilmediğimiz diyorum valla artık ne düşüneceğimi şaşırdım