arzuu-52 Esinaktepe1 sözde teri kokmasın veya terlemesin diye yapılıyor ama ben izin vermedim yazık yani tazecik bedenine bende internetten okudum zararı çooktu faydası yoktu
arzuu-52 Bireylulmeselesi02 evet mesela arkadaşım yapmış bi kaç saat tuz da bekletmiş nasıl cesaret etmiş bilemiyorum
uyumayankoala arzuu-52 beni babannem kıpkırmızı olana kadar tuzla ovmuş, annem sesini çıkaramamış tabi. Ter kokmasın çok terlemesin diye yaparlarmış ama çok terliyorum sular seller gibi hem de. Barıl inanç saçmalıklar işte
arzuu-52 uyumayankoala Annem beni tuzlanmamış mesela eşimi de ananesi tuzlamış ama ikimizde de fark yok terliyoruz 😁
zeynepogretmen arzuu-52 ben tuzlu su ile yıkadım sonra duruladım. Ama tuz oranı çok düşüktü. Maksat adet yerini bulsun.
Busra2961 arzuu-52 Ben tuzlamadım ama beni tuzlamışlar terim kokar o yüzden hergün banyo ederim eşimi tuzlamamışlar adamdan sanki kovayla su dökmüş gibi terler ama gram kokmaz 😂😂
Woody arzuu-52 hayır tabi ki İsteyen kendini tuzlayabilir. kendim yapmayacağım şeyi çocuga niye yapayım🤷♀️
Utkucan arzuu-52 hayır asla yapmam yaptırmam doktorlar bebek ölümüne bile sebep olduğunu anlatırken niye yapayım şimdi diyeceksiniz yol suyuna bir tutam atıyoruz diye o da inanılmaz zararlı çocuk doktorunuza danışın isterseniz
Annepandaa arzuu-52 öle salamura yapar gibi tuzlamak çok skıncalı. Adettendir diye bi çimdik maşrafaya koycam. Göbeğinden dökcem sonra hemen duru su. Ama avuç avuç tuzlamak çok sakıncalı .
Mervesrrtrkmn arzuu-52 hayır asla tuzlamadık izin vermedım doktorada sordum yanı çok zararlı dedı ben zaten izin vermıcektık esımle ama doktor soyledı demek ıcın sorduk yalan soylemıs olmayalım dıye 😊