Sinem93 Malum maddi konular, durumlar.. Birbirimize faydamızın dokunabileceği, fikir alışverişinin olacağı bir post olsun 🤲🏻 Evde kendileri veya tanıdıkları ek iş yapan annelerden cevaplar bekliyoruz 🌸
Gunes_kiz Sinem93 instada sayfa açıp puffy bebek battaniyesi, puffy yelek yapmayı planlıyorum ama daha bir adım atamadım.
Sinem93 Busra2961 postumuza ilk mesaj verensiniz, çok teşekkür ederiz öncelikle 🥰 çevrenizin olması gerekiyor ama bu network işlerinde biraz değil mi?
Sarikuzumalp Busra2961 Merhaba Annemiz, Forumumuzda, bahsi geçen marka vb.katalog ve network markalar hakkında yorum yapılmasına izin veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu Forumlar💐
Sinem93 Sarikuzumalp benim de bilgim yoktu bu konuda, annemizi ben teşvik etmiş gibi oldum 🙈 kusura bakmayın, aynı şekilde @Busra2961 siz de kusura bakmayın 🌸
Busra2961 Ah bilmiyordum 🤦♀️ Bnmde çevrem yok hele evlendikten sonra hiç kalmadı sosyal medya da paylaşımlar yapıyorum merak eden ihtiyacı olan soruyo baya satış yapıyorum yani ❣️😄😄
Sarikuzumalp Zeyzeytu Merhaba Annemiz, Forumumuzda, bahsi geçen marka vb.katalog ve network markalar hakkında yorum yapılmasına izin veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu Forumlar💐