kadirefeninannesi Denemediğim emzik kalmadı. 2 aylık bebeğim var bir türlü emziğe alışmıyor. hiç istemiyordum alışsın ama geç uykuya dalıyor bazen emzikle zar zor tutturunca kendi uyuya kalıyor. Nasıl emziğe alıştırabilirim ?
Defneninannesi1108 kadirefeninannesi doğar dogmaz soktum agzina avent emzik ama nolduu 4. Ayda birakti birdenn hicc daha yüzüne bakmadi. Simdi 9 aylik olacak 1 aydir Anne baba diyo hep konusuyo. Hic aramiyoda walla.
DaisyMom kadirefeninannesi ayy ayni sorun bendede vardi.Bende cok denedim.Simdi chicconun bir emzigi var yegenim hic kullanmamis bana verdi denedim.Ilkten istemedi ogurdu sonra uykusu cok vardi agliyordu verdim hemen aldi.Ondan once biberonunun ucunu emiyordu🙈Surekli almiyor gerci bi uyuyacagi zaman.Boyle yeni yemek yedikten sonra degil.Daha iki gun oldu alali.Ucu sertse istemeyebilir.Ben aventin biberonunu kullaniyorum ondan baskasinin ucunu almiyordu.Sonra bu chiccoyu aldi
Vyildz kadirefeninannesi ev de 9tane emzik var canım benimki de almıyordu aventin ayıcık şeklinde olan emzigini aldım derdi sert olmasıymış öyle anladım onu aldı bir tek (her yolu denedim ucuna sütümü sürüyordum onu yalayıp geri atıyordu emziği ama bunu hemen tuttu )
nilbuglem kadirefeninannesi avent ultra soft 1bucuk aylıkkken alıştırdım o attı ben verdim ama sadece uykuya dalarken verdim mesela.. şimdi 25 aylık bıraktırma sürecindeyiz 😁
Busra0102 nilbuglem bende kızımı 5 aylıktı alıştırdım artık emzik niyetine kullanmaya başlamıştı 2.5 yaşında konuşarak biraktirdim
Busra0102 kadirefeninannesi canım bazı bebekler almaya biliyor ben kızımi 5 aylıktı aldı oda zordan aldı onun öncesinde hic almadı şimdi 3 aylık bebeğim var 1 gunluktu verdim