Nisa2021 Selam kizlarrr. Bebekler kaç aylıkken dönmeye başlar? Sizin bebisler ne zaman dönmeye başladı?
Jessim Nisa2021 biz dünden beri dönüyoruz 4ay 1 haftalığız çok komik ama dönünce noldu bana der gibi bakıyor 😂
aybukemom Nisa2021 3 aydan sonra başlıyorlar dönmeye . Bnmki tam 3 ay 20 günlğktü ilk döndüğünü farkettiğimde
Aysemert Benim kızım 3 aylıkken dönmeye başladı acaba herşeyimi erken olur yürümesi emeklemesi konuşması sizce
Birkucukeylulmeselesi Aysemert bizimkide 3 te döndü bu gazla 9-10 da yürür dedim ama 8 de anca oturdu 😀bir yaşına girdik iki gün önce ve artık yürüyoruz 1 hafta 10 gündür başladı adımlamaya çok şükür belli olmuyor bence ☺️
hobby_catolog_hk Nisa2021 3 aylık dönmeye başladı 4 aylık yüz üstü istediği yere gitmeye başladı yavastan, 6 aylık emekledi ayağa kalktı aynı zamanda, 9 aylık tek elle tutunarak yürüyor
Jessim Nisa2021 maşallah 🧿 aman tek bırakmayın önceden yelteniyordu dönmeye bi yedden destek alırsa dönüyordu şimdi yüz üstü yattığında neresi olursa dönüyor kendini ileri atıyor 😂
hobby_catolog_hk Nisa2021 tesvik eci şeyler yapın ilgi çeken oyuncaklar fln kendi hareketleniyor, ben zorlamadım hiç cok hevesli bizim kız. Olduğu yerde durmuyor.
Aysemert Benim kız 2 ay 25 günlüktü tam 3 aylık bile değildi döndü belki diğer seyleri de erken yapar sırt üstü katıyorum ayaklarını yitmeye çalışıyor