Hazalperi Kızlar bebeğim 6 buçuk aylık 5 aylıkken ek gıdaya geçtik yumurtayı nasıl veriyorsunuz ağzına yapışıyor yiyemiyor bulamaç gibi vermekte istemiyorum zeytinyağı döküyorum biraz ama yine yerken zorlanıyor siz nasıl veriyorsunuz
prensesannesi4 Hazalperi ben ilk verdiğim zamanlar yoğurtla karıştırıp veriyordum mecbur tıkıyordu yoksa 8 aydan sonra normal vermeye başladım
auroraleigh Hazalperi Catalla ezip veriyorum, ilk basta bi kac kere agzindan cikardi ama alisti sonra
Ebru33 1 yumurta 1 çay barganın yarısı süt 1 tatlı kaşığı un şeklinde veriyorum ben hem birazcık cıvık oluyor çğnemede zorlanmıyor
anneCANan Hazalperi peynir altı suyuyla açılmış yumurta yine peynir altı suyuyla açılmış lor peyniri cam rendede rendelenmiş salatalığı bayıla bayıla yerdi
Synmannesi Hazalperi Yumurta sarısına bir çay kaşığı yoğurt koy tereyağı da omlet yap omlet yumuşacık oluyor yoğurt koydun için ya da cici bebe yumurta sarısı felan karıştır ver ez
Karaoglannesi Hazalperi hayır yapışmıyor ben küçük küçük bölüyorum ilk zamandan beri eriyor zaten zorlanır gibi olursa su içiriyordum ilk zamanlar çiğnemeye tutmayandılar alıştı
Cemrex Hazalperi bizimkide sevmiyor yapışıyor ben labne peynir yumurta ceviz ve muz karistiriyorum muzu sevdiği için farketmeden yiyor