Arifeeee Uykusuzamamutluanne 6.hastalikta ateş daha yüksek olur. Diş ateşi 38i gecmez. 6. Hastalık olup olmadığı da ateş geçtikten sonra anlaşılıyor. Vücutta döküntü yapıyor 6. Hastalık ateşten sonra. dişte ise zaten gözle görünür şekilde eli ağza sokma ve isirmalar vardır.
kaymakliekmekkadayifi Uykusuzamamutluanne az ince dr osman gonulalin dunku canli yayin videosunu izliyordum 6. Hastalikla ilgili sey dedi uzun sure ates olur sonrasinda ciltte kizarikliklar olusur dedi
Uykusuzamamutluanne Arifeeee teşekkür ederim peki tedavisi falan var mi evde nasıl bakım yapılması gerekiyor
Arifeeee Uykusuzamamutluanne özel bir tedavisi yok sadece ateşi düşürmeye çalışın . Şuruplar ıslak bezler ile. Döküntüler için yapacak bir şey yok 3 -5 güne kendisi geçiyor. Bulaşıcı bir hastalık ama yakınlarda başka çocuk olmasın
Mrvsdi Hastalıkta ateş 3-4 gün sürüyor anlık düşüp yükseliyor ve aşırı iştahsızlık yapıyor. Ateş geçtikten sonra da 4-5 gün vücudun da döküntü oluyor
Mrvsdi Mrvsdi Tedavisi yok malesef ateşi kontrol etmek gerekiyor sadece ağrı kesici ateş düşürücü verebilmiştim, birde bol bol duş aldırdım