Hiranaz1103 Sbl40 benim bebeğim 50 günlük günde ortalama 5 6 kez kaka 6 7 kez çiş yapıyor en son 35 günlükken gitmiştim 3.800 kg dı
kaymakliekmekkadayifi Sbl40 benim bebegim su an 59 gunluk . 10 gun oncesine kadsr her bezini degistirdigimde kakali bez aliyordum sadece cisli hic almamistim. 10 gundur garip bir doneme girdik kabiz desem kabiz degil garip bisey. 2 gunde bir bezini doldurup tasiricak sekilde kaka yapiyo bazen yapmaya basladigini anladigim an aciyom altini alt acma ortusu seriyom oraya yapiyo ki alti acikken daha cok yapiyo daha cok rahatlıyo bence :) kilo olarakta 2930 doğmuştu 1 aylik kontrolüne 32 gunlukken gitmistik 4300 demisti. Pazartesi 2. Ay icin gidicez simdilik evde ki tartida olcumume gore 5500 civarinda ama o tartiyla bebek tartisi ayni olmaz diyorlar:)
Sbl40 Hiranaz1103 2 haftalık oldu bugün 3130 doğdu 3000 kiloya düşmüş ilk günler günde 2 defa yapıyordu kakasını bi kaç gündür bi gün arayla yapıyor sütüm mü yaramıyor acaba emmeside iyi sütümde var
Sbl40 kaymakliekmekkadayifi ilk günler günde 2 defa yapıyordu bi kaç gündür bi gün arayla yapıyor sütüm mü yaramıyor acaba diye düşünmeye başladım 🙄
kaymakliekmekkadayifi Sbl40 yok canim alakasi yoktur eger kilo alimi iyiyse. Ve bende ayni soruyu cok sorguladim ama net söylenen sey su kilo alimi devam ediyorsa durmadiysa yada zayiflamadiysa gunluk 5 cisli bez alıyorsan sikinti yok ve sadece anne sutu ile beslenen bebeklerde 10 gune kadar normal. Sadece dun ogrnedigim bi bilgiye gore kabizkiga ek olarak ates kusma ciltte mermerimsi goruntu varsa mutlaka doktora gitmek gerekiyormus haricinde sikinti yokmuş