G_ADAN Merhaba anneler, elimde 2 adet bebek salıncağı var. Birisi CRYSTAL BABY LÜX HAMAK Rengi kırmızı. 100 tl ye bırakacağım. Kızım yeni doğduğunda benim elim ayağım kurtarıcım olmuştu. 3 parça halinde bi yere gittiğimizde kayınvalidemlere falan hemen elimize alıp götürüyorduk aşırı pratik ve portatif. Yaklaşık 7 aylığa kadar kullandık. Eğer yenidoğan ve küçük bebeklerinize alacaksanız şiddetle tavsiye ederim. Ama 6 aylıktan büyük çocuklarınıza göre küçük olabilir. Öbür salıncağım ALTINOLUK 80LİK DAVUL SALINCAK. diye geçiyor internete yazarsanız ikisini de görürsünüz. Bunu da 150 tl ye satıyorum. Tavandan asıyorsunuz. Bayağı büyük yaklaşık 30 kga kadar taşıyor. Bunu satmak hiç aklımda yoktu fakat taşınma işimden dolayı ve yeni evimde yer olmayacağından satıyorum ilgilenenlerle iletişime geçilir.
Deletedmom277 G_ADAN iyi satışlar☺️ Altınoluk salıncağa şimdi baktım aylardır aradığım salıncak tarzında ☺️ Hangi rengi mevcut sizde
Deletedmom277 G_ADAN ya ben sarı tonlarında arıyorum odası o tonlarda. Yine de çok teşekkür ederim ☺️