TubAlyAras Çoklu besin alerjimiz var ve farklı tarifler denemek istiyorum hanımlar yardımcı olurmusunuz fikirlerinizle 😔😔teşekkürler 🙏🏻
Agg0207 TubAlyAras instagram sayfalarında çok güzel tarifler oluyor alerji üzerine açılan sayfalarda canım ben ordan baya fayfalandım eskiden
Bebibebi TubAlyAras nelere alerjiniz var canım bizimde çoklu vardı hepsi geçmiş çok şükür testi temiz çıktı şimdi yavaş yavaş yiyip deniyoruz
TubAlyAras Agg0207 evet takip ediyorum bi kaç sayfa ama tatlı olarak çok seçenek bulamadım belki farklı tarifler fikirler edinirim☺️
TubAlyAras Omom nerdeyse herşey 😢😢 vanilya ve kakao oluyor çoğu tarifde onlar bile yasak süt ve ürünler susam tahin yemek seçeneğim çok az ve hergun dua ediyorum bitsin artık diye tükenmek üzereyim kan şekerim düşüyor artık
Omom TubAlyAras bana da öyle bir çok şey yasak. Tatlı ihtiyacımı gidermek için hurma yiyorum pekmez reçel yiyorum. Yoksa yasak şeyleri içermeyen tarif bulamıyorum. Zaten en basitinden un yasak bana 😬
TubAlyAras Bebibebi ne mutluluk size bi gun bende çok şükür geçti demeyi öyle istiyorum ki 😭 çok az yemek seçeneğim var çoğu kişi kuzu eti yiyormuş kakao yumurta falan bana onlarda yasak 😢
Bebibebi Omom 2 aylıkken öğrendik canım büyüdükçe yenisi eklendi şuan 10 ay 20 günlük deri testi yaptırdım geçmiş dedi doktor
Omom TubAlyAras valla hurmanın alerji yaptığını hiç duymadım. Ama ne yapalım sabır. Yeter ki bebişler iyi olsun :)
TubAlyAras Bebibebi kesinlikle öyle şuan buğday kaldı şüphelendiğim artık oda varsa bn aç kaldım demektir
Bebibebi Omom dikkat et emziriyosan kendinde dikkat et bn bebeğimi ekmeğe dokundurmuyodum bile o derece uzak tuttum herşeyden