Prensessannesiyimm Kızlar kızım 4 aylık bayramda evdeyiz hepimiz biliyorum ama bayramlık alıp hatıra fotoğrafımız kalsın istiyorum. Sizler naptiniz onerebilceğiniz yerler var mı alışveriş için sizler bayramlık aldınız mi
sevimlienerji Prensessannesiyimm aldım lcw bakabilirsiniz 😊evde de olsak moral olması ve bebeğimin ilk bayramı olduğu için bayramlık aldım.sevdiklerimizi de telefon aradık mı tamamdır 😊
mucizelerimhu Prensessannesiyimm 4 ay 21 günlüyüz bayram günü havalar nasıl olur bilmiyorum ama oğluşuma papyonlu bişey alsaydım ayiydi🥰🥰
Prensessannesiyimm sevimlienerji Ayy bende öyle düşünüyorum eşim evdeyiz ne gerek var falan dedi ama ben çok heveslendim
Minelin_Annesi Prensessannesiyimm erkeklerin hepsi mi aynı olur yahu🙄 hep ne gerek var🤦🏻♀️🤦🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️
Ssumru uzaydabiryolcu şimdi baktım da dediğiniz siteye, çok güzel şeyler var memnun kaldınız mı peki ?
Prensessannesiyimm uzaydabiryolcu Daha önce hiç atmadım ama msj yanıtlama kısmında resim ekle emojisi var ordan galiba
ayseberilinannesi Prensessannesiyimm ben daha doğmadan lcw dan almıştım yaza giydiririm diye bikaç bişey onlardan giydirmeyi düşünüyorum almayacağım yeni elbise 😊
Minelin_Annesi Prensessannesiyimm düşününce gereksiz gibi gelsede bende alma taraftarıyım🥰 İlk bayramı benim kızımda 4 aylık. Vakiki’nin sitesinde indirim bölümünde de çok güzel şeyler vardı bilginiz olsun🤗
KuzeyBaturunAnnesi Prensessannesiyimm yaa bende bayramlık konusunda git gel oldum amaaa ilk bayram ilk heyecan dedim ve alıcam bependim😇waikikiden salopet kot ve içine gömlek alıcam oğluma inşallah😇
1prens_1prenses_Annesi Prensessannesiyimm benim kızımın ilk bayramı 4 ay 6 günlük b2n elbise aldım lcw den hiç bir bayramda aksatmayız bayramlık almayı eşim evdede olsak alabilirsin dedi
2bebelianne__ Prensessannesiyimm İnternetten Lcw dan aldım sonuçta kızımın ilk bayramı 😍 resim çekip hatıra kalmasını istiyorum 🌸