Bebikomom-_- SeherRonyaMelek yemin ederim beni anlatınız dolabi indirip yemek uzereyim ne yesem doymuyorum ben emzirmeye veriyorum çünkü 1 saat bile boş durmuyorum emziriyor bebeğim hep enerjimiz tükeniyor😅🤗❤
Bebikomom-_- SeherRonyaMelek ben aldım hiç alışkın değilim öyle tatsız birseye ama tost yapıyorum 1 yumurta 3 kaşık yulaf bi kaşık yoğurt tost makinesinde yağlı kağıt üstüne döküyorum istediğim peynirler yiyebilirsn sadece bu şekilde yiyebiliyrm
Ayperi15 SeherRonyaMelek kullanabilirsin sorun olmaz ben meme büyütmek için içmiştim süt bezlerini büyütüyor:)
Zamira SeherRonyaMelek bende almıştım gecen tadı iğrenç soğuk pres çörek otu yağı gerçek olandan almak lazım bunları pek gğven vermiyor. Bende kilo bide saç için içiyordum sabah aç karna ama üstnede bir bardak su çok işe yaramıştı şimdi yine başlıyacam
Egemenin_Annesi SeherRonyaMelek bende öyleyim ya bide simdi Almanyaya gidecem kim bilir kac kilo alip dönecem 😀
Egemenin_Annesi SeherRonyaMelek sorma kanka ya simdiden söylüyor zaten su börekleri lahmacunlar karniyariklar pizzalar ne ararsan var menüsünde 😂😂😍
nurelem SeherRonyaMelek bence içme canım , bu sene çörek otu tarlalarımız çok çıksaydı taze taze gönderdirirdim 😇
nurelem SeherRonyaMelek evet canım bizim bayağı var, çekirdek , nohut fasulye mısır pancar arpa buğday bu senede ek olarak çörek otu ekildi aklına ne geliyorsa ekiyoruz😂😂
SeherRonyaMelek eSved aldım canım spreyli mop. Gayet güzel çok pratik kova derdi falan yok baya işimi kolaylaştırdı