Aseloykununannesi Kızlar merhaba ben kehribar kolyesi kullanıyorum fakat kızım bıynunda iz oluyor acaba canı acıyormudur bilginiz varmı kullananlar bakabilirmi
Htcpkdmr Aseloykununannesi Merhaba biz de kullanıyoruz ama öyle iz yaptığı olmuyor. İri boncuklularda olur diye düşünüyorum bizimki çok iri boncuklu değil çünkü
AA201207 Aseloykununannesi bizim de öyle oluyor o yüzden bileğine takıyorum canı aciyordur diye düşündüm bende iz oluyor diye
Aseloykununannesi Htcpkdmr benim boncuklar çokta iri değil aslında neden oluyor acaba canı acıyomu ya içim içimi yiyor
Aseloykununannesi AA201207 canım aldığım yere sordum damla kehribar can acıtmaz tene zararı yok temas ettiği için iz oluşuyor dedi
Aseloykununannesi Htcpkdmr arada ağlıo bebek ya eşim hemen o kolyeden ağlıyo bu kız deyip duruyor deli ediyor beni😂🤣
Htcpkdmr Aseloykununannesi inanırım😂 çünkü aynı olay bizde de oluyor. Benim eşim de en ufak birşeyi kolyeye bağlıyor 🤦🏼♀️😁
Nevolizm Defneninannesie Al bendende o kadar bir diş sıkıntımız var bende almak isterim su yasaklar bir bitse hemen alcam…
Egemeninannesii Faydası görüyor musunuz? ben de sipariş verdim.6 aylık bebeğimin dişleri çok kaşınıyor.gaza uykusuzluğa iyi geldiği yazıyor.sahteyse nerden anlıyacağız?Tuz testiyle anlaşılır mı?İlk kullanmadan önce toprağa gömdümüz mü?
Egemeninannesii Nevolizm tam bilmiyorum instagramda bir kehribar satış sayfasında ilk öyle yapın denmiş.Ben de damla kehribardan aldım.Ilık suyla yıkayıp bebeğimin boynuna taktım.gözle görülen fark suanlık sadece ağız suyu azaldı gibi.