Emineyk Benim kızım 2,5 aylık gündüzleri 3 saat aralıksız uyuduğu olur gecede uyandırmasam sabaha kadar uyuyacak sizlerde de böyle mi?
ikizminikler Emineyk kız sus ses etme 😂 benimkilerde öyleydi şimdi 4 aylıklar gündüz yarım saat uyuyup uyanıyorlar
Yagmuurr Emineyk bizim doktorumuz uyku kalitesini bozmamak için gece kaldırmana gerek yok artık acıkırsa kendi uyanır zaten dedi
Biittercikolata Emineyk aman nazar değmesin kız ne güzel uykuya çok ihtiyaçları var benim ki de tilki uykusunda zar zor uyutuyorum gündüz daha odadan çıkmadan geri uyanıyor 🤦♀️
Emineyk ikizminikler ya ne bilim bu zamana kadar kaka gaz problemimiz vardı huzursuzlanırdı ama şimdi çok şükür dilimi de ısırdım çok güzel uyuyor korktum bende
cideee07 ikizminikler bi 3 hafta fln oldu , siz hasıl uytuyorzunuz ben ayağımda sallıyorum çok zor oluyo yarım saat uyuyunca tekrar uykuya döndürmek için tekrar sallıyorum hem çocuğa hem bana çok zor oluyor siz nasıl uyutuyorsunuz
-Alp- 3 aylığız doğumdan beri gündüz 3 saat gece full uyuyor. Emmeye kaldırmasam kalkmaz. Ne zaman çıldırmaya başlayacak diye merakla bekliyorum 🙃
Fatosemir -Alp- 4. Ayda 😂 az kalmış tadını çıkar canım 😂😂 biz de öyleydik şimdi uykusuz her geceeee :) gece yarım saat uyuyor onda da kıvrana kıvrana sanırsın totosunda böcek var 🤦🏻♀️
-Alp- Fatosemir böyle bir atak dönemi olduğunu dahi yeni öğrendim. Korktum şimdi 😅 Umarım çok uzun sürmüyordur
aybkkara Emineyk benim 15 günlük olduğundan beri uyku yok 😄 maşallah size ne güzel bebiş uyusun büyüsün ☺️
ikizminikler cideee07 bazen ana kucağı bazen ayakta bazen hamak beşikte 😕bizim 1 ayı geçti böyle olalı
cekoslavakporseleni Emineyk aynı benim oğlan 😂😂 sus ses etme, ama sen geceleri üç dört saatte bir uyandırmadan besle yatır. Ben de öyle yapıyorum, uykusunda besleyip yatırıyorum. Maşallah diyelim 🧿
Minneee Emineyk 4 ay 8 günden bildiriyorum bu bebiş benim doğurduğum bebiş değil. Melek bebeğimin içinden canavar çıktı. 1,5 saattir sallıyorum. Hahhh daldı dediğim an en üst perdeden çığlıkla ağlamaya başlıyor. Azdan çoka değil, zirveden giriyor. 🤦🏻♀️