Nhzilkar proktokolitte kilo alımda sorun yasanmiyormus ben o yüzden sordum aslında kilosunu benim kızımın da kilo alımında problem yok gayet iyi sizin de bence bulunduğu kilodan ziyade aylık aldığı kilo miktarı önemli dediğiniz gibi onu da almış zaten 🤗 ben başlangıçta süt ürünlerini kestim sonra kan devam ettikçe yumurta et tavuk kuruyemiş buğday ürünlerini kestim. En son geçen hafta cuma iki saat içinde 4 kez kaka yaptı ve 3 ü kanliydi daha önce hiç bu şekilde olmadığı için çok endişe ettim takipli olduğumuz alerji doktoruna o anda randevu alamayacağımız için bir çocuk doktoruna gittik hemen kaka tahlili yapıldı bağırsak enfeksiyonu mikrop mu var diye temiz çıktı çocuk doktoru bir de domatesi kes dedi domatesi bıraktım o günden beri kan yok ama domates miydi alerji yapan yoksa tesadüf mü denk geldi bilmiyorum pişmiş domates salça tükettim sadece çiğ domates yemedim🤷♀️ bu arada baska bir doktora gittik (alerji ve gastroenteroloji) onlar buğdayı açmamı söyledi onu da korka korka tüketmeye başladım şuan sadece süt ürünleri yumurta tüketmiyorum deri ve kan testleri negatif çıktı. En zoru da neyin alerji yaptığını bilmemek denemeyle bulamadım ben 😔