ahmtttg Merhabalar oğlum 7 aylık olmak üzere ama hala sağa sola dönemiyor desteksiz oturuyor sağ sola doğru uzanmalar yapıyor ama dönme yok kaçıncı aya kadar dönmeyi yapmalı bilgisi olan varmı ?
Sumeyraas ahmtttg kaçıncı aya kadar olmalı bilmiyorum ama egzersiz yaptırın. Zaten oyun olarak algılıyorlar. Sağa sola döndürün orda bekletin. Biraz uzağına oyuncak ya da emzik kullanıyorsa emzik koyun.
Aysenes ahmtttg benimkide 8 aylık tek sola doğru dönuyor başkada dönmüyor desteksiz oturuyor, geri geri sürünüyor, emekleme pozisyonu alıyor ama tam tur dönmüyor 🤦♀️
Hifaninannesi_58 ahmtttg valla bnm kizim 5 aylik 15 gundur falan donuyor yani donmekten kastiniz yatarken saga sola yuvarlanmaksa eger bnm kizim yapiyor 15 gundur
ahmtttg Sumeyraas egzersiz de yaptırıyorum yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor en fazla 5 dk falan duyuruyor sonra ağlıyor istemiyor
Sevim_keles ahmtttg her bebek bir değil benim büyük oğlum 4 aylıken yuvarlanıyordu ama bu kücüğü 6 bucuk aylık hic kendini yormuyor dünmeyede niyeti yok
ahmtttg Sevim_keles bir bebek kesinlikle dönme eylemini yapması gerekir mi dönmemesi sıkıntı mı acaba onu merak ediyorum benim oğlumda çok tembel ve inat şimdiden 😅
Deletedmom636262 ahmtttg bizimki 8. Ayında döndü Canım doktor normal demişti bebekten bebeğe değişiyor bide bizimki baya kilolu hala sürünmüyor
Elifsmotherr ahmtttg 7,5 aylıkken döndü. 6 aylikken desteksiz oturudu. Doktorumuz önemli olan desteksiz oturması demişti o zman
GoGirl ahmtttg doktor bize desteksiz oturuyorsa donmesi onemli degil dedi desteksiz oturma donmenim sonraki asamasi dedi gercekten de sorun olmadi 10 aylik kalkti yurudu