Anne_annean Bugün 3 Aylık oldu bebeğim çok şükür 🤗 sizde gelişmeler neler yeni kazandığı becerileri ya da sorunları nedir 🤔
Papatyaninannesii Anne_annean artık gülümsüyor gülücük atıyor, boynunu tutuyorum omuzdayken, yüz üstü 45 derece kafakadrırıyor ama yoruluyor 5-10 sn anca tutuyor. Agu gibi sesler cıkqrıyor, takip ediyor. Daha bilinçli bakıyor artık öyle 🤷🏻♀️ Sizde durumlar nasıl
Anne_annean Papatyaninannesii kusura bakmayın yeni gördüm yanıtınızı. Bizimle iki aylıkken daha çok konuşuyordu şimdi çok dağınık ilgisi sadece kucakta durmak istiyor oyuncaklarla oynamıyor oyun halısında durma süresi 5 dk bunaldım bende artık bu durumlardan
Papatyaninannesii Anne_annean evet ilgisi dağıldı doğru bizimde öyle ama yeni şeyler kesvediyolarla ve gözlerii daha net görmeyi basladı sanırım o yüzdenn ilgileri dağılıyor baska yönlere🤷🏻♀️
Anne_annean Papatyaninannesii aynen canım o yüzden galiba şimdi bir de atak geçiriyoruz özellikle akşam 7 den sonra bizi perte çıkartıyor sürekli ağlıyor
Anne_annean 3subat tutabiliyor canım 2 aylıkken başladı tutmaya ama ben biraz fazla ilgileniyorum yalnızım sürekli yüz üstü yatırıp tutmasını sağladım başlarda 3 dk anca duruyordu öyle sonra alıştı sürekli spor yaptırıyorum bir de