Rmeysa058 2.5 yaşındaki kızım için kullanmak istiyorum faydasını gören oldumu ? Doğduğundan beri uyku problemi var uykuya geçiş anı mahvediyor beni 47 günlükte oğlum var ikisiyle baş edemiyorum 😔 zararı olurmu size sormak istedim.
-civcivlerim- Rmeysa058 ben değil ama çok yakın 2 arkadaşım kullandı birine etki ederken diğerine asla etki etmedi uykuya geçişi kolaylaştırıyor ama düzensiz Bi uykusu varsa oda işe yaramıyor Bi zararı da yok olsa doktorlar önermez acaba anason falan mı verseniz
Hilosssazra Rmeysa058 benim de bi arkadaşım kullanıyor çok etki etmediğini söylemişti bebekten bebeğe değişiyordur durum
[silindi] Rmeysa058 oğlum 23 aylık olmak üzere biz on gün kullandık. Geceye uykuya direnir, uyudukdan sonrada bin kere kalkar uyumazdı. Şükür düzene girdi. Doktor bir ay kullanın dedi ben on gün kullandım. Hergün aynı saatte vermeniz gerek düzene girmesi için
Rmeysa058 -civcivlerim- anason rezenede içirdim canım fayda etmedi malesef. Bunuda bugün öğrendim araştırmaya başladım. Birde uyku için yastığa damlatılan doğal aromaterapi yağı hazırlayan birisini buldum onun ücreti biraz fazla kararsız kaldım