babyackgz mert2021 doktorunuzda uygun görürse başlayın benimki hiç emmediği için açtı maalesef mamayla doyuyor kaç aylık bebek
mert2021 babyackgz benim bebeğim de üç aylık . Normalde göğsüm taş oluyor o zaman emmiyor dediğiniz gibi memeye yatınca çığlığı basıyor bugün göğüsler boş bi emme aşkı geldi ne zaman emzirmek istesem hep istedi anlamadım yani
babyackgz mert2021 allah allah benim göğüslerim ne sert ne yumuşak gibi aslında ama çözemedim bu işi sert olduğu zaman mı ememiyorlar acaba
PrincessDuru mert2021 gaz sancısı da olabilir. Her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkarın. Çıkana kadar uğraşın. Mama konusunu doktorunuzla görüşün yinede. Ben istemeyerek veriyorum maalesef 😞
SuPerisiiii mert2021 geçen ay 300 gr almıştı bu ay ise sadece 200 gr.. o yüzden mecbur mama takviyesi alacağız
mert2021 babyackgz sert olduğunda sağım yapıyorum mesela 1 su bardağından daha fazla çıkıyor öyle olunca süt çok sulu oluyor Muş
BurcuBrc mert2021 Bugün silikon uçla veriyorum çok az emiyor hiç biberon vermedim 5-10 dk emip uyuyor inşallah aç kalmaz
babyackgz mert2021 hayır denemedim hurma ve malt içecek deniyordum şimdi tahin pekmeze başladım bakalım
mert2021 babyackgz ısırgan otunu da deneyin ben burda bi bayandan duymuştum hemen denedim ve işe yaradı