Uykusuzamamutluanne Kızlar hamilelikte çatlaklar için bisey sürmedim bilmiyodum ne kullanılacak kendi kendine geçer sandim ama doğum yaptıktan sonra çatlaklar kaldı sizdede var mı?
Sleepwalker Uykusuzamamutluanne Ben hamileyken çatlamasın diye çok şey kullandım ama çatladı yinede halada izleri var geçmiyor kalıp gibi kaldı vücudum da
3401rumeysa Uykusuzamamutluanne genel olarak herkezde oluyor çatlak tabi istisna olanlar da var bendede var çatlak her şeyi denedim hamileyken ama yinede çatladı ve geçmiyor o çatlak tamamen bendede geçmedi ama eskiye gore iyi suan
Fadimeanilgan Uykusuzamamutluanne 4 ay önce doğum yaptım hala duruyorlar geçecek gibi değil 15 kilo almama rağmen baldırımda bile çatlak oluştu. Göbeğimi bacaklarımı söylemiyorum bile. Doktorum çok ödem toplamışsın dedi ama benim çok gözüme batıyor güzellik merkezleri bunun tedavisini yapıyormuş bebeğim altı aylık olunca direk tedaviye başlıycam
Fadimeanilgan 3401rumeysa onu hiç sormadım ama o kadar olacağını sanmıyorum çünkü vücut artık o kiloyu gördü ben daha önce hiç o kiloya çıkmadığım İçin çok çatlağım olduğunu düşünüyorum
HulyaYaman Göbeğim büyümeye başladığından itibaren lierac çatlak kredimi kullandım bir tane bile çatlak olmadı bende bebek yağı da iyi geliyormuş ancak tüylenme yaptığı için ben kullanmadım
Alp16 Hindistan cevizi bio oil bebe yağı sarı kantaron bunların hepsini kullandım ama çatladım😁 bu iş genetik çok kg alıp verdiğim zamanlardada bacaklarımda çatlak olmuştu hamilelikle birlikte göbekte eklendi