ozdenarda Drsmkm bnm bebegime gaz yapti normal aptamil snra aptamil conformile gectik onunda gramaji cok azdo hmn bitiyodu doktormz evolvia kulnn dedi smdi onu kullnyrz gaz yapmiyo sukur
Zeliha Drsmkm bizde aptamil kulla dik ilk 1 ay cok gaz yaptı degistirdim evolviaya gectik suan rahatiz
Caspiumare Drsmkm benim kızımda yapmadı ama bebekten bebeğe değişiyor sanırım biraz şans biraz da deneme yanılma
CaglaninCinari Aptamil Conformil olani gaz ve kabizlik icin kullaniliyo biz kullaniyoruz cok memnunuz
Ertugrulunannesi bende aptamil kullanıyordum comformil gazını ckaryodu ama kabzlk yapyodu bebegm kakasnı yapamyordu zeytinyağı falan katyordum mamaya oyle zor yapyodu simdi evolvia ac 1 kullaniyoruz ona gectik cok rahatladık agzndanda alttanda gazını ckartabiliyor biogania kullanıyoruz aynı zamanda bagrsaklarnı duzenliyo kakamzda duzene giriyo yavas yavas gunde bir kere zeytinyagyla zor yapyodu bazen yapamyodu aptamille smdi mama degsti damlada kullanyoruz gunde iki uc en az bir kere yapyor rahatlyor tavsiye ederim bende tavsiye uzerine basladm evolviaya
Didtas Bende aptamil pronutra kullanıyorum gazını falan çıkarıyor yeni 40ı çıkacak bu gümlerde zorlanmaya başladı
ArasAtlas Bende değiştiricem aptamili bitince bizimde kakasını yapmakta zorlanıyor bugun kabız degl halbuki hangini denemeliyim bilmiyorum 🤷🏼♀️
YamanAlininAnnesi Drsmkm Tabiki her mama gaz yapıyordur illa ki ama ben aptamil kullanıyorum memnunum şükür kabız sorunu yaşamadık🙂