Mucize21 Merhaba güzel anneler aranızda metsil gaz damlası kullanan varmı varsa nasıl sonuç alıyosnuz 🙏🏻 Ve gaz damlasının bebeğe iyi geldiğini nasıl anlıyoruz☺️
Gamzelina_33 Mucize21 ben metsil değil biogaia kullanıyorum bağırsak florasını düzenlediği için . Eğer kakasını ve gazını güzel bir şekilde çıkarıyorsa uykusunda ve gün içinde mutluysa işe yaramış demektir 🥰
3rva Mucize21 ben ilk defa dün verdim pek bi işe yaramadı sanrım kızm 1 ay5 günlük damlayı verdikten sonra kaka reng değişti iilk defa kakası yeşil oldu bidaha vermeyi düşünmüyorum
Dgndrmz Mucize21 biz kullanmıştık canım çok iyi gelmişti 3 ay kullandık. Nasıl anlıyosun çocuk ıkınarak ayaklarını karnına çekmeyi azalttıysa veya yapmıyorsa mesela oradan pat pat diye gazını atıyosa
Mucize21 Gamzelina_33 bebeğimde gaz sancısı tutuyo metsili verdikten 15 20 dk sonra sakinleşip uykuya dalıyo buda iyi geliyo demekmidir
Gamzelina_33 3rva çok gazlı olursa kaka rengi yeşil olur endişelenecek bişey değil dedi doktorum size de söylemek istedim 🥰
Dgndrmz Mucize21 olabilir canım şuan 23 aylık oldugu için tam hatırlamıyorum ama sakinleşip uyuması rahatladıgı anlamına gelir demekki fayda ediyo bence