BalkizimBaloglum2 Eşim 1 mayıs olmasına rağmen çalışıyor bende kendimi bugün temizliğe vurdum oruclu halimle aklima hic yemek gelmiyor şöyle basit kurtarıcı bi menü arıyorum bugün fikir olsun banada menüsü hazir olmayanlarada 🤗
Mom088 BalkizimBaloglum2 eşim 1 saat önce aradı bugün iftarda kahvaltı yiyelim dedi ay nasıl mutlu oldum anlatamam şimdi evimi acele etmeden temizleyebilirim 😀😀
Ogullarinaasikanne BalkizimBaloglum2 bende havayi güzel bulunca nevresim yatak yorgana girdim bende surda bekleyim 🙈
turunculuanne BalkizimBaloglum2 pilav tavuk sote en kolay yemek ya 😊 bir de kahvaltı yapılabilir kolay olsun diye
BalkizimBaloglum2 turunculuanne tavukdan biraz biktik bu ara canim yoksa dedigin gibi güzel menü aslında 😊
turunculuanne BalkizimBaloglum2 doğru diyorsun kolay oluyor diye hep sürekli yapıyoruz valla çeşit çeşit tavuk 😄
2Minnosannesi BalkizimBaloglum2 karnıyarık pirinç pilavi cacık yapacam. Patlıcanları alacalı soyup yağlayın fırına atın hem daha pratik hemde daha saglikli oluyor 🤗
Mom091 BalkizimBaloglum2 domates çorbası tavuk sote pilav patates püresi tatlı olarak kakaolu süt içsin benden bu kadar😁😁😁