ejderyaaa Tek kapanan biz miyiz merak ediyorum sitenin parkına inmek serbest mi kafamda deli sorular polisi aramalı mıyım 🤷
Balkizlarim ejderyaaa tam kapanma değil ya çeyrek kapanma normal kapanmada bile İstanbul da bu kadar trafik olmuyordu..
Drnk ejderyaaa bazı sitelerde güvenlik şerit çekmiş bazı sitelerde parklar acık bence aramayın yani tatile yazlıga köyüne gidene serbest kaldı ki bütün işyerileei de acık kamu hariç herkes izin belgesiyle calıstırılıyo ama markete arabayla gidene evinin önüne yada kapıda parka cocugunu indirene ceza niye biz insan degil miyiz bizim cocuklarımızı canı yokmu kimisinin cocugu havuzda denizde piknikte bagda bahcede gezerken biz Bi beton balkonda kalcaz günlerce madem kapanılcaktı o zaman istanbuldan milletin akın akın gitmesine de izin vermeyeceklerdi iş yerlerinde kapatacaklardı
Eminos ejderyaaa hayir polisi aramaniza gerek yok cocuklar evde napicaklar yazik yavrulara sicak diye bahceye cikarmadim balkonda oyun oynadi yavrum ama ikindin illaki cikar cocuklar 17 gun evde tv tablet bagimlisi olacaklar bunun sonucunda
ikbil20 Valla bizim karşı sitede de öyle. Biri inmiş garajının önünde arabasını temizler. Diğerleri oturmuş bankta sohbet eder. Ben anlamadım bu kapanma işini. Millet apartmanının dibinde olunca kapandık sanıyor sanırım kendini. Bi biz salağız bu güzel havada camdan bakmakla yetindiğimiz için..
iremAkdmr06 ikbil20 katılıyorum deli gbi 2 çocukla temizlik yapyorum sadece ve kafam dağılsın diye burda takılıyorum ☹️
ikbil20 iremAkdmr06 şimdi de semaver hazırlamışlar aşağıda. Gerçekten şaka gibiler ya. Eşime dedim şeytan diyor ara şikayet et o da diyor bize yakışmaz 🥺 gördükçe de tepem atıyor ama. Benim eve kapanmaktan psikolojim bozuldu artık. Ama bu millet rutin hayata aynen devam..
ejderyaaa Benim kızımda inmek inmek için çok ısrar ediyor korkuyorum ceza ödeyecek durumumuz yok ve polis gelirse laftan halden anlmz diye indiremyrm
melisaninannesi ikbil20 bakın böylelerini şikayet edebilirsiniz. Ama parka çocuğunu götürenleri şikayet etmek olmaz. Yazık günah çocuklar konuşamıyor, oyun oynamayı bilmiyor, yaşıtını tanımıyor. Önüne gelen dışarıda fink atarken parktaki çocuğun suçu ne?
iremAkdmr06 ikbil20 bizim burdada yakıyolar valla ben izlyom amann hayırlısı b. K geçer bu virüs olan bize oldu
ikbil20 melisaninannesi park konusuna nerden geldiniz anlayamadım. Bana kalsa şu aşağıdakileri bin kere şikayet ederdim ama eşim izin vermiyor. Gizli saklı yapsam direkt benim yaptığımı anlar zaten bu sefer evde kavga çıkar.
elmaliturtam ejderyaaa e ama çocuklar hiç mi hava almasın. Allah aşkına yazlığına köyüne otele giden çocuk yaşasın evinde oturan çocuk eve hapsolsun olur mu ya.
Mom084 ejderyaaa park ana baba günu gibiydi polisi aradım gelen de olmadı yeter ya bizi enayi yere koyuyorlar otellere gidenlere yasak yok da bize mi mi var haram zıkkım.olsjn
ikbil20 iremAkdmr06 sorma az önce ben de hem sigaramı içtim balkonda hem söylene söylene bunları izledim. Ama çok sinir oldum. Gerçekten ben sinir stres sahibi oldum eve kapanmaktan. Anca markete falan gidiyordum. Artık sağlığıma zarar gelecek diye endişe ediyorum stresten. Bunların bu rahatlığı o yüzden daha çok batıyor şu an bana
Mucizem_0809 ejderyaaa bugün bütün mahalle çocuklarıyla sokakdaydı ve ben polisi aradım talebinizi aldık dedi ve suratıma kapattı sadece semt adı aldı tam adres falan değil ve şu saat oldu gelen giden yok
melisaninannesi ikbil20 millet yazmış ya o yüzden dedim. Sizin yorumunuzla genelleme yaptım. Önceki yorumlara hiç mi bakmadınız. Sizin için demedim genel anlamda dedim.