Umut1818 Merhaba kizlar size bir sorum daha olucak ogluma asi yaptrmis olmama ragmen yine yakalandi ve 2 Ay kadar bir sure oldu hala ishal ve kakasi sumuksu surekli doktordayiz yurtdisinda doktorlar fazla rahatlar bebek kilo aliyrsa ve istah aciksa hersey yollunda kafasindalar 👎🏻 Ben Bu zamana kadar hep dinledim bir cozum yok hala ishal sizinde basiniza geldimi ne dneye bilirim bildim kadar ilaci yokmus ve surekli evde hijyeni eksik etmiyorum 🤭
Umut1818 Janss 5 Ay canim Evt 2 nci dozdan bir kac gun sonra hemen oldu viruse yakalandi gi icin Doktor 3 u yapmaya gerek kalmadi dedi
Janss Umut1818 Mama destekli gidiyorsanız suyu arttırabilirsiniz,ishal sıvı kaybettirir . Prebiyotik , içerisinde yararlı bakteriler olan sindirim sistemi düzenleyici 🕊
Deletedmom277 Umut1818 kaka testinde rota dediyseler bilemem tabi ama besin alerjisinde ya ishal olur ya aşırı derecede kabızlık. Rotaysa neden geçmiyormuş acaba ilaç tedavisi yokmu bu hastalığın
Umut1818 Deletedmom277 yokmus oyle bilgi verdiler 👎🏻 Bende ne yapicami bilmiyorum baska doktora danistim oda fazla bisey demedi sadece cocuk istahli oldu surece hic bir sorun olmuyormus