Mom088 Aysenurl canım anneler gününe özel robot süpürgelerde inanılmaz indirimler var 2 bine falan düşmüş bütçen el veriyorsa kesinlikle al derim inanılmaz bi rahatlık
bikerem Aysenurl mutfakta duran her yemek sonrasi kullandigim yillardir kullandigim,basit ucuz ama cok cok iyi bir dik supurgem var fantom. Cok ucuz ama cok iyi
elfeyllzdmr Aysenurl bime arada bir gelen fakirin pembe gri renkte olan süpürgesi kalp ben😍 ciddi anlamda çok çok güzel süpürüyor. Amcam esnaf evlenirken onu almamı önermişti çok memnunum. Bir buçuk senelik evliyim. Arada takip edin BİM’e uygun fiyata geliyor
Degrmenesra bikerem fantomsuz ev düşünemiyorum elim ayağım 😂 tabi şuan gönlüm robot süpürgede ama bakalım o ne zaman nasip olacak 😂
bikerem Degrmenesra 1 ay madi Trendyol indirimden robot supurge aldim. Onun yeri bambaşkaymis simdiye kadar niye almamisim dedim😊
Prens0205 Aysenurl valla bende fantomun pratic süpürgesi var aşırı memnunum bir şey dökülünce edinde hemen açıyorum onu hep mutfakta elimin altında duruyor 1 sene oldu alalı hemde uygun geçen sene 170 tldi taksitli fiyatı