Yademmmm 7 aylık bebeğim tek başına bir şeyden destek alarak ayağa kalkamıyor birkaç yerde kalkacağını okudum. Sizin bebekleriniz kalkabiliyor mu veya kaç aylıkken kalkmaya başladı ?
Beyzasmom Yademmmm bence küçük hala zorlamamak gerek her bebek bir değildir kendini ne zaman hazır hissederse o zaman kalkar bu bebeğinizi eksik göstermez ki ☺
Tombalak_annesi Yademmmm kımı bebek kalkıyor ama benım oglum da yenı oturmaya basladı sabret bı anda supriz yapabilir
bikerem Yademmmm bir hafta sonra 7 aylik olacak oglum. Besigin kenarından tutup kalkiyor. Koltuklardan da tutup kalkiyor ama yarim saatte. Sonra dusuveriyor
mihrosum 7 aylıkken benım kızım donemıyor Du bile nasıl ayakta dursun. Her bebek farklıdır. 8aylıkken donduk 9aylıkken ayakta durdu 10aylıkken emekledi 1 yasında yurudu,
bikerem Yademmmm kesinlikle oyle. Ilk kizim 9 aylikken zor otururdu. Oglum 5.5 aylikken desteksiz basladi. Her biri farkli
mihrosum E_srgt hıc donmuyor Du canım ben cok dert ettm sakın dert etme. Arkadasımın kızı 3 aylıkken dondu hala yurumuyor. Kızım gec dondu ama o erken dinen bebeklerden once emekledi ve yurudu. 8aylıkken az az az donuyordu 9.aylıkken fırfır oldu 😂
E_srgt mihrosum allah razı olsun canım ya bnde iyice dert etmeye başladm destekli oturuyor desteksiz 3 5dk duruyor 5. ayda bir gün bir İç kere yüz üstünden sırt üstüne döndü ama bilinçli yaptığını düşünmüyorm ama 2 aydr tık yok bugün tam 7 aylık oldu görüyorum burda erkenden dönenleri şaşırıyorum yok 7. Aya kadr dönmezse çocuk nörolojisi flan diyolar 6. Aya kadar doktr kontrolümüze fitil gelişiminde bi skntı olmadığını söylüyor doktr
mihrosum E_srgt kuzum desteksiz otursun istersen 2 hafta sepete koy sen bile ınanamıcaksın 1 hafta sonra dimdik oturuyor olacak ben cok kısıye soledım cok arkadas dua etti bana. Ben bu durumdan cok muzdarip oldugum ıcın elimden geldıgınxe yardım ediyorum
mihrosum E_srgt sen beni ekle Instagram adresim gurcemm. Sana hemen video falan atayım. Dediklerimi yap bir bakmıssın donmus yurumus 😊😊