omseyma Merhaba arkadaşlar, bebeğinizle tek başınıza araba sürmeye ne zaman başladınız? Acıktığında ağladığında ne yapıyordunuz? Benim bebeğim 6 buçuk aylık sizce ne zaman başlayamalıyım?
Cherryblossom omseyma kısa mesafelerde 3 ayından beri kullanıyorum. Ama cok sık degıl tabı. Saga cekip ihtiyacını gideriyorum muzık acıyorum onune oyuncak koyuyorum 🌸
Yamanikko omseyma 2 ay 16 günlük ben ilk zamandan beri kullanıyorum canım. Yola çıkmadan doyuruyorum altını falan değiştiriyorum güzelce. Pusetide sağ arka koltuğa sabitliyorum görebileceğim şekilde tabi henüz oturamadığı için araba koltuğu kullanmıyoruz emniyet kemeriyle puseti sabitliyorum. Bir problem olmuyor. Tabi bebeğin huyuylada alakalı bi durum🙂
Hohomoromu omseyma Araba koltuğu kullandım küçükken evden çıkarken karnını doyuran uzun yola mi gideceksinz karnı açıkacak zaten arabada giderken pek fazla emmek istemezler çok uzun süre gecmediyse evden çıkmadan önce ihtiyaçlarını karşılayıp çıkın
Babybloom omseyma 40 günlükten beri bebeğimle araba kullanıyorum. Ağladığında acıktığonda mola verip ihtiyaçlarını görüp yola devam ediyorum