aybkkara Fatos38 normalde ek gıda da önce sebze öneriliyor. Meyvelerin içinde az da olsa şeker olduğu için önce meyve tüketilirse sebze sevmeyebiliyorlarmış. Bu mantıkla daha sonraki süreçte verilir diye düşünüp ona göre verecem ben.
aMa Fatos38 biz yeni basladik ek gidaya once sebzeler 3 gun kurali ile patates havuc kabak brokoli sonra yogurt eklicez daha sonra tadimlar bitince sabahlari meyve en son kahvaltiy gececegiz doktor onerisi
Mircet Fatos38 meyvelerin suyunu hiç tattırmadım 6. Ayda ek gıdaya başladık bence ilk olarak meyve suları verilmemesi mantıklı elma armut yediği gibi kabak patates yemiyor bilginiz olsun😂
Fatos38 aybkkara aslında böyle başladım fakat yediremiyorum yinede sebze püresi veya çorba olsun ama zyine ne yerse deyip vermeye çalışıyorum havucu sindiremiyor kabız oluyor bu yüzden sadcee onunnsuyunu mu versem diyorum 🌸
aMa Ek gida icin kuru bakliyatlari un pirinc bulgur tarhana tarzi yiyecekleri nereden aldiniz acaba yardimci olabilecek varmi beyorganik markasini deneyen varmi yara ascianne urunlerini
Fatos38 aMa almadım fakat beyorganik öneriliyor biraz daha araştırıp vakit gelince ordan almayo düşünüyorum
aMa Fatos38 havucu buharda haslayip fazla ezmeden puturlu veriyorum sanirim zor sindiriliyor bizimkide oldugu gibi kakasindan cikiyor ama seviyor havucu😇
Fatos38 Mircet sadcee havuç suyu için düşünüyorum sindiremiyor ve kakasında çok zorlanıyor diğer her meyve sebze pğre halinde ama sebzelerrr çok zorla 😁
Mircet Fatos38 kuru üzümleri kaynatıp suyunu verebilirsin bide gece yatmadan bi çay kaşığı zeytin yağı