ElifKaratas Merhaba arkadaşlar bugün 6 aylık olduk aşımızı olduk geldik merak ettiğim şu ki bu şurup kıloya göremi veriliyor aya göremi ateşi çıktığında ne kadar vermem gerek onu merak ediyorum .önceleri 1 çay kaşığı vermiştim şimdi bebeğimin ağlamasına hemşireye sormayı unuttum
EzgiDuru ElifKaratas prospektusunde aya gore yazmasi gerek ne kadar verilceginin yani bende calpol yok tylol var yaziyo ne kadar verecegim
Yesimgulcakir ElifKaratas biZim 6ncı ay aşısında 1 çay kaşığı dedi hemşire kuzum kiloya göre falan demedi
Talhaninannesi Aya göre veriyorum ben şırınga ile veriyordum internette aya göre yazıyor ama ben hep bi kaç ml az verdim alışmaması için
ElifKaratas Talhaninannesi EzgiDuru Tesekkr ederim arkadaşlar birkaç anneden kıloya göre verilmeli diye birşey okumuştum ondan içime dert oldu sormak istedim tesekkr ederim
NeslihanBusra ElifKaratas canım hemşire söylüyor geçen ay sünnet için kullanmıştım 8 kiloyken 2 buçuk cc veriyoduk
Cancancan ElifKaratas 10 kg a 1 ölçek yani 5 ml şeklinde verebilirsiniz. Calpol de dolven de bu şekilde verilebilir