Momcnssss Bebeğim 6. Ay da erkek. Ama yaşıtlarına göre kilosu çok az. Ne yaptıysam ne mama ne biberon içirmedim. İçmiyor. Benim sütüm de yetmiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bebekleriniz 6. Ayda kaç kiloydu?????
Kagansmother Momcnssss bizde 7 kiloyduk 6 aylıkken.. birileri psikolojik baskı mı uyguluyor size acaba bu kadar üzülüyorsunuz ve çocuğa boş yere mama vermeye çalışıyorsunuz sutunuz gayet yeterli doyduğu için de mamayi reddediyordur iyikide reddediyor
turunculuanne Momcnssss ek gıdayla birlikte zamanla toparlar bence. Kızım öyle oldu. Sadece anne sütü aldı ama gitgide kilo alım yavaşlıyor, ek gıdaya başlayınca sanki tekrar düzeldi
Baal Momcnssss canım 6 ay 4 gunluguz bu ay hiç kilo almadı oğlum 🤦🏻♀️ kilosu yerinde diye eşim ciddiye almıyor hiç ama ben işte ristemez aarada endiseleniyorum
cilek3 bikerem maşalllhhh 🌸bizde 5aylık olduk 7kilo yuz ama bu ay hiç kilo almamışz süt alerjimiz çıktı😣
bikerem cilek3 maşallah gayet guzel kilosu. Alerji durumu da bir an evvel gecer insallah. Saglikli olsunlar da bir eksik bir fazla hic onemli degil