birfincantuzruhu Kızlar akşama tavuk sis yapmayı istiyorum ama söyle sosu için denenmiş güzel bi tarifiniz varsa talibim 😂 Benim elimin ayarımı yok ne bi çok güzel oluyor bi kupkuru 🙈 malum ramazan riske atmakta istemiyorum. Gelsin hamarat annelerden tarifler 😘
Sebebineydiki birfincantuzruhu daha dün yaptım 1,5 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı k.biber 1 çay kaşığı pul biber 1 yemek kaşığı salça 2 sarımsak 1 yemek kaşığı zeytinyağında 20dk marine et tavuğu harika oluyor
ikiprensannesi_gul birfincantuzruhu canım salça yoğurt biraz zeytin yağı kara biber kimyon tuz etleri sosla ben 5 saat soslu etleri dolapta dinlendiriyorum çok yumuşak ve güzel oluyo
Deletedmom_52 birfincantuzruhu nefis yemek tarifleri’nde var tarif ben hep onu yapıyorum harika oluyor
Ddddddd01 birfincantuzruhu bende daha dün yaptım tadı da güzeldi yumuşacıktı ama sosunun malzemelerini göz kararı katıyorum ben
Hibou Sosunuza yoğurt katarsanız kuru olmaz ister fırında ister mangalda bide sevdiğiniz baharatlar ve zeytinyağ 🍀
birfincantuzruhu ikiprensannesi_gul belkide marine süresinden dolayı kuru oluyordur ben en fazla 1 saat bekletiyorum 🤦♀️
ikiprensannesi_gul birfincantuzruhu olabilir canım bide pişirmeyle alakalı olabilir ona dikkat et amaan olmuyosada sıkma canını kuru yenir sağlık olsun ☺❤