Merhaba kızlar biraz uzun olucak ama okursanız yardımcı olursanız sevinirim. Ben 4 sene önce hamile kaldım 2ay içinde düşük yapmıştım kürtaj oldum hamile kalıp kürtaj olana kadar adet duzensizligim hiç yoktu daha sonra hep düzensiz oldum 2 ay olmuyordum. Bunun için doğum kontrol hapı verdiler hapı bırakınca tekrar düzensizlik oluyordu bende hamile kalmak istiyordum hapı bırakmıştım 3 sene olmadı bebeğim daha sonra başka doktora gittim yumurtalıklarım tembelmiş yavaş calisiyormuş tedaviye başladık önce ilaç tedavisi ise yaramadı sonra yumurta çatlatma tedavisine geçtik ve adetim düzenli olmaya başladı daha sonra hamile kaldım doğum yapalı bir sene olacak bebeğim 4 aylıkken adet olmaya başladım ve her ay düzenli oluyordum ama şimdi 45 gündür adet olmuyorum. Yine aynı doktora gittim gebelik yok dedi adet sokturucu verdi ve doğumdan önceki halinize dönmüşsünüz yumurtaliklariniz tembel çalışıyor dedi doğum kontrol hapı verdi adetin birinci günü başlayın dedi. Anlamadığım şey sürekli haplarla mi adet olucam ben dedim bı tedavisi yokmu dedim daha önce hap tedavisi olmuştum dedim tekrar gebelik isterseniz yine başlarız dedi ilaç tedavisine. Yani bana saçma geldi dünyanın parasını ödedim yumurtalıklarım çalışsın diye yine eskiye döndük diyor. Sorum şu, benim kürtaja kadar hiç biseyim yoktu. ben sürekli ilaç kullanmak istemiyorum yani başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olur musunuz?