calikusuu Gizemm1 Trendyol, lcw,Zara ve h&m ‘nin kendi sitesi. Başka siteleri kullanmıyorum, kredi kartı bilgilerim alınır diye.
CemreKerem35 Gizemm1 LC Waikiki, koton, h&m bizzat kendi sitelerinden alışveriş yapıyorum en azından ürünlerini biliyorum kalıplarını kumaşların vs . Bir sürprizle karşılaşmak yerine bu şekilde almak daha iyi bence
Gin Gizemm1 lcw, h&m, defacto ve koton kotonun elbiseleri yıkayınca küçülüyor, büyük beden almakta fayda var 🤭
Tkrdg59 Gizemm1 ben tüm kıyafetlerini zıbınları dahil LCWaikiki den alıyorum kapıda ödeme de var çok memnunum
Gizemm1 calikusuu bende trendyol koton ve lc waikikiden alışveriş yapıyorum ama hep alışıla geldik şeyler farklılık istiyorum açıkçası 🥳
Gizemm1 Gin teşekkür ederim 🥳 koton lc Waikiki sürekli alışveriş yaptığım siteler farklı kıyafetler bulacağım başka siteler istiyorum ☺️
calikusuu Gizemm1 Diğer sitelerin ürünleri nasıl olur, kumaş kalitesi felan önemli. Eğer görüp dokunamıyorsam aynı yerlerden alırım hep.
Prensescilek Gizemm1 hm ,lcw en çok tercih ettiklerim .Onun yanında Zaradan guzel parçalar alıyorum Carters Ve GAP indirim zamanlarında guzel şeyler kaptım .😊😂