selin-1903 22 günlük bebegim var gazi gelince çok ağlıyor çok üzülüyorum sizler gazi gelince ne yapıyorsunuz yaptığınız masaj falan ya da iyi gelen bir şey var mı sizin yediğiniz ictiginiz
Yusufali06 selin-1903 çok sancılanırsa yıkıyorum suda karnına sırtına masaj yapıyorum bide çıkınca zeytinyağı ile sırtına karnına masaj yapıyorum. Arada da ağzına damlatıyorum birkaç damla zeytinyağı iyi geliyor
Hum34 Benim kızıma sab simplex çok iyi geldi. İlk zamanlar gaz çok daha fazla oluyor maalesef. Bir de mutlaka her emzirmeden sonra gaz çıkartmaya çalışın. Yediklerinize de çok dikkat edin, bol bol kimyon ekin. Rezene çayını ihmal etmeyin.
CemrEbru Gazı geldiğinde kucağınıza alın ve yavaş yavaş sukuat yapın benim bebeğim rahatlıyordu umarım sizede iyi gelir ve bol bol yağlı masaj
Sanem_05 Malesef yeni doğduklarında gaz problemi cok oluyor..Benim oğluma sap simplex çok iyi geldi. Yanında zinco veriyordum dönüşümlü olarak kullanıyordum ikisini. Zinco zaten tamamen bitkisel 😊 kendiniz rezene kimyon çayı için sütünüzden geçsin bebege. Kimyon tane olursa daha çok işe yarıyor. Gaz yapıcı gıdalar da tüketme canım birkaç ay 👍