Minico Merhaba kızlar bebeğime kehribar kolye alacağım malum orjinal olması çok önemli sizlerin aldığı güvenilir orjinal kehribar satan site var mı? Ücreti nedir? Şimdiden teşekkürler 🎈
AA201207 Minico büyük şehirde iseniz adliyeye gidip görerek alabilirsiniz satış mağazaları oluyor oradakiler orjinal gramla satılıyor gramı 15-20 lira arası birseydi
Karabiber57 Minico instagramdan almıştık biz kehribarbebekolyem kullanıcı adı yeşil hayvan figürlü bi profil fotoğrafı var orjinal sertifikalı geliyor ve özel kutuda biz şubat ayında 110₺ almıştık şuan fiyatı nedir bilmiyorum
Minico AA201207 açıkçası gidip alabileceğim imkan yok bebişle o yüzden Internetten araştırıyorum yinede teşekkürler
Karabiber57 Minico az önce testi yaptım saf suda kolye dipte kaldı tuzlu suda yüzeye çıktı dibe batmadı yani gerçek
Karabiber57 aay1 kolyenin gerçek olup olmadığı anlaşılıyor bir bardak saf suya kolyeyi attığınız zaman dibe çöker o suya biraz fazla tuz atıp karıştırdığınızda kolyeyi içine koyunca kolyenin dibe batmaması lazım batmazsa o kolye gerçektir
Mommy_Tugsa Minico ben kehribarkolyecimm den (gamze sedefoglu) aldım instagramdan sertifikalı , onlarda tuzlu su testi yapiyo zaten evde bende yaptım testi gecti 👌😂 güvenerek alabilirsinuz
aay1 @Karabiber57 hmm anladım bilmiyordum teşekkür ederim paylaştığınız için klasik su bardağı olması şart mı yoksa normal herhangi bir bardak da olur mu klasik su bardağı yeterli oluyor mu? Bardağın içine mi attınız?
aay1 @Karabiber57 izledim videoyu çok sağolun izleyince daha iyi bilgilenmiş oldum🙏🏻 Siz kaçıncı ayda taktınız kehribarı
UraSsmom Minico İnstagramda incikehribardan aldım cnm orjiinal. Ama ben alalı 9 ay filan oldu şuan fiyatı ne bilmiyorum. Kadın çok ilgili hala görüşürüz ☺️