DenizinAnnesiiiii Anneler merhaba ben kehribar almayı düşünüyorum da bebegme1 yaşındayız sizce faydası var mı ben pek inanmıyorum gibi kararsızm ama denemeyi düşünüyorum 😇 aldığınız sayfayı da soylerseniz sevinirim 🌸😊
Snql DenizinAnnesiiiii 4 buçk aylıkken aldk 5 buçuğuz varmı yok mu bilemivem valla ilk çocuğum olduğu için takmasaydk nasl olurdu bilemiyorum
Organikumos DenizinAnnesiiiii ben doğduğundan beri kullanıyordum camım 7. Ay kontrollerimizde doktor değişikliği yaptım oda kolyeyi görünce biz kesinlikle takılmaması taraftarıyız özellikle boyunca birşeyin sürekli olması kalp atımını etkiliyor gibi olumsuz şeyler söyledi. Çıkardım bende 1 haftadır takmıyorum bir değişiklik olmadı olumsuz olarak 🤷🏻♀️
Babyege Organikumos ıcerıgınde asıtık bır madde varmıs dıye duydum canım bende soyleyen bebek hemsıresıydı ne derece dogru bılmıyorum kendısi kullanmamızı onermedı
DenizinAnnesiiiii Organikumos hadi ya duymadm canım onu da neyseki Allahtan bisey olmamıs 🙏 sagol canm
Organikumos Babyege bende herkesin memnun kalmasına dayanamayıp almıştım ama şimdi üzülüyorum kullandığım için valla. Neyse bir sıkıntı olmadan çıkardık Allahtan ya 🥺